PROJEKTERING & PLANERING

För att en ny verksamhet ska fungera så bra som möjligt, både under byggnation och efter öppningsdatum, krävs bra projektering och planering. Det är även en nyckelfaktor för att hålla tidplan och budget och eftersom Butler har alla kompetenser under samma tak är vi mer än gärna med i era projekt från idé till slutfört projekt.

Om vi ska vara helt ärliga så är det en hel del att tänka på för att allt ska fungera smärtfritt. Allt från att söka tillstånd och bygglov, upprätta ritningar och bygghandlingar till att koordinera entreprenörer, hantverkare, arkitekter, fastighetsägare, miljösamordnare, projektledare, leverantörer och montörer. Man får såklart inte glömma bort att det ska bli en bra arbetsmiljö för personalen i många år framöver vilket t.ex. gör placering av maskiner viktig samt att skapa hållbara arbetsytor för bra flöden.

 

Många av våra nya kunder frågar om Butler verkligen tar hand om allt det där och det är ju precis vad som är själva affärsidén för Butler. Vi tar hand om allt.